Niews > Nieuwsoverzicht > 
28.7.2014 : 22:27 : +0200
 

Laatste Nieuws:

25.06.14 16:33

New Video with Nils Courbaron

Interview with Nils Courbaron and his amazing Songs with the new VGS SOULMASTER VSM120/7 and VGS...


23.04.14 10:02

News from the current VGS Root Production

Thommy and Manuel visited the VGS Root production and show you some details here...


archief
03.04.2012 14:16

Een Cobra van een bas

 

Prijsbewuste bassisten kunnen nu ook genieten van een VGS Cobra bas. De 4-snarige uit de Select serie verschijnt in elegant satin-black. Daaronder zit een massieve Nato body. De maple hals met palissander toets en 24 frets maakt solistische uitstapjes zonder problemen mogelijk.

Voor de pickups wordt een klassieke PJ-configuratie gebruikt: de VGS Bucktown PBA-1 zorgt voor een volumineuze, donderende basis. Knorrige en precieze solo lijnen zijn de specialiteit van de VGS Bucktown JBA-1 in de brug positie. Een samengaan van beiden garandeert scherpe slap-sounds.

Als dat nog niet genoeg is, kan de sound verhoogd worden naar een volgende dimensie met behulp van de VGS tone-boost. Dit is niet zomaar een simpele bass- of volume boost. Wat normaliter alleen mogelijk is met een uitgebreide multi-band toonregeling en delicate afstelwerkzaamheden, gebeurt in dit geval slechts met één potmeter. Oftewel, in een handomdraai levert de VGS tone-boost ultra diepe reggae bassen, kristalheldere hi-fi slap-sounds en assertieve rock sounds - allemaal optimaal afgestemd op het instrument.

Geen gedoe meer met talloze potis, het vinden van de sound zal een fluitje van een cent zijn.