Niews > Nieuwsoverzicht > 
16.4.2014 : 23:51 : +0200
 

Laatste Nieuws:

27.03.14 14:12

VGS News

VGS TD-special V

Out now, the 3rd version of the successful "Tommy Denander Signature...


04.02.14 17:49

Welcome to the new VGS Artist CSABA ZVEKAN

Welcome to the new VGS Artist CSABA ZVEKAN! He is a multi instrumentalist and producer for various...


archief
03.04.2012 14:16

Een Cobra van een bas

 

Prijsbewuste bassisten kunnen nu ook genieten van een VGS Cobra bas. De 4-snarige uit de Select serie verschijnt in elegant satin-black. Daaronder zit een massieve Nato body. De maple hals met palissander toets en 24 frets maakt solistische uitstapjes zonder problemen mogelijk.

Voor de pickups wordt een klassieke PJ-configuratie gebruikt: de VGS Bucktown PBA-1 zorgt voor een volumineuze, donderende basis. Knorrige en precieze solo lijnen zijn de specialiteit van de VGS Bucktown JBA-1 in de brug positie. Een samengaan van beiden garandeert scherpe slap-sounds.

Als dat nog niet genoeg is, kan de sound verhoogd worden naar een volgende dimensie met behulp van de VGS tone-boost. Dit is niet zomaar een simpele bass- of volume boost. Wat normaliter alleen mogelijk is met een uitgebreide multi-band toonregeling en delicate afstelwerkzaamheden, gebeurt in dit geval slechts met één potmeter. Oftewel, in een handomdraai levert de VGS tone-boost ultra diepe reggae bassen, kristalheldere hi-fi slap-sounds en assertieve rock sounds - allemaal optimaal afgestemd op het instrument.

Geen gedoe meer met talloze potis, het vinden van de sound zal een fluitje van een cent zijn.