Niews > Nieuwsoverzicht > 
2.7.2016 : 11:29 : +0200
 

Laatste Nieuws:

27.11.14 16:34

New Video: Interview and Song with Tommy Denander and his Radioactive TD Special V Pro

Tommy Denander talked with our Product Manger Thommy Neuhierl about his Radioactive TD Special V...


25.11.14 14:13

Grave Digger @ Alte Spinnerei Glauchau

The Alte Spinnerei (Old Spinning Mill) in Glauchau: cult temple of the regional heavy metal scene...


archief
03.04.2012 14:16

Een Cobra van een bas

 

Prijsbewuste bassisten kunnen nu ook genieten van een VGS Cobra bas. De 4-snarige uit de Select serie verschijnt in elegant satin-black. Daaronder zit een massieve Nato body. De maple hals met palissander toets en 24 frets maakt solistische uitstapjes zonder problemen mogelijk.

Voor de pickups wordt een klassieke PJ-configuratie gebruikt: de VGS Bucktown PBA-1 zorgt voor een volumineuze, donderende basis. Knorrige en precieze solo lijnen zijn de specialiteit van de VGS Bucktown JBA-1 in de brug positie. Een samengaan van beiden garandeert scherpe slap-sounds.

Als dat nog niet genoeg is, kan de sound verhoogd worden naar een volgende dimensie met behulp van de VGS tone-boost. Dit is niet zomaar een simpele bass- of volume boost. Wat normaliter alleen mogelijk is met een uitgebreide multi-band toonregeling en delicate afstelwerkzaamheden, gebeurt in dit geval slechts met één potmeter. Oftewel, in een handomdraai levert de VGS tone-boost ultra diepe reggae bassen, kristalheldere hi-fi slap-sounds en assertieve rock sounds - allemaal optimaal afgestemd op het instrument.

Geen gedoe meer met talloze potis, het vinden van de sound zal een fluitje van een cent zijn.