Niews > Nieuwsoverzicht > 
20.10.2014 : 10:06 : +0200
 

Laatste Nieuws:

10.10.14 13:12

NEW videos: Tommy Denander & VGS effect pedals

VGS pedals...solid sound in sturdy bodies. They can be combined quickly and easily to give your...


05.08.14 11:02

VGS Comparison Bell Rose Acoustic Chamber AC1 - BR-20-CE & BR-30-E

Enjoy this great comparison of VGS Bell Rose Acoustic Chamber AC1 - BR-20-CE & BR-30-E!

...


archief
03.04.2012 14:16

Een Cobra van een bas

 

Prijsbewuste bassisten kunnen nu ook genieten van een VGS Cobra bas. De 4-snarige uit de Select serie verschijnt in elegant satin-black. Daaronder zit een massieve Nato body. De maple hals met palissander toets en 24 frets maakt solistische uitstapjes zonder problemen mogelijk.

Voor de pickups wordt een klassieke PJ-configuratie gebruikt: de VGS Bucktown PBA-1 zorgt voor een volumineuze, donderende basis. Knorrige en precieze solo lijnen zijn de specialiteit van de VGS Bucktown JBA-1 in de brug positie. Een samengaan van beiden garandeert scherpe slap-sounds.

Als dat nog niet genoeg is, kan de sound verhoogd worden naar een volgende dimensie met behulp van de VGS tone-boost. Dit is niet zomaar een simpele bass- of volume boost. Wat normaliter alleen mogelijk is met een uitgebreide multi-band toonregeling en delicate afstelwerkzaamheden, gebeurt in dit geval slechts met één potmeter. Oftewel, in een handomdraai levert de VGS tone-boost ultra diepe reggae bassen, kristalheldere hi-fi slap-sounds en assertieve rock sounds - allemaal optimaal afgestemd op het instrument.

Geen gedoe meer met talloze potis, het vinden van de sound zal een fluitje van een cent zijn.