Niews > Nieuwsoverzicht > 
28.6.2016 : 0:14 : +0200
 

Laatste Nieuws:

27.11.14 16:34

New Video: Interview and Song with Tommy Denander and his Radioactive TD Special V Pro

Tommy Denander talked with our Product Manger Thommy Neuhierl about his Radioactive TD Special V...


25.11.14 14:13

Grave Digger @ Alte Spinnerei Glauchau

The Alte Spinnerei (Old Spinning Mill) in Glauchau: cult temple of the regional heavy metal scene...


archief
12.10.2010 16:59

Endorser Nieuws

 

Herman Frank is sinds de jaren 80 bekend als gitarist van internationale rockbands (o.a. Accept, Victory, Moon´Doc) Bovendien werkt hij als producer/engineer voor bekende bands zoals Saxon, Messiah´s Kiss, Molly Hatchet, Rose Tattoo etc.

Goede arbeiders hebben betrouwbaar gereedschap nodig, daarom heeft Herman zich aangesloten bij het VGS team en gekozen voor een customized Eruption.

Herman is zeer enthousiast over de hoogwaardige materialen alsmede de innovatieve features van zijn nieuwe gitaar waarmee hij

met plezier gaat spelen tijdens de komende US-tour met Accept!
 

2 Nieuwe aanwinsten versterken het Europese VGS team

De nog maar 26 jaar oude Duitse gitarist van Axxis, Marco Wriedt kan nu al terugkijken op een imposante carrière.

Sinds zijn 10e jaar speelt hij al gitaar. In 2005 trad hij op in het voorprogramma van Jeff Scott Soto en tourde hierna nog een

jaar met de Amerikaanse ster Daize Shayne door Europa. Terug in Duitsland in 2007, werd hij verkozen uit 30 gitaristen als nieuw lid van de rockband Axxis, opgericht in 1990.

Sinds februari 2010 is Marco lid van het VGS team. Zijn nieuwste aanwinst, de NEO One, met zijn geraffineerde features en buitengewone vorm, zijn speciaal voor hem gemaakt.

Axxis tourde regelmatig door Europa, speelde op open airs (met o.a. Helloween) en festivals, bijvoorbeeld met Foreigner en viert in december 2010 het 20-jarig jubileum met een daarbij passende jubileums-DVD voor alle fans.

Bruce Gaitsch kiest ook voor de hoogwaardige materialen en duurzame design van de VGS gitaren.

Op achtjarige leeftijd speelde de in 1953 in Chicago geboren Bruce Gaitsch voor de eerste keer gitaar. Jaren later behoort hij tot de beste hedendaagse gitaristen, producers & componisten.

Bruce Gaitsch is te horen bij talrijke live gigs en op ontelbare CD´s van artiesten zoals Elton John, Bryan Adams, Richard Marx, Lara Fabian, Cliff Richard, Olivia Newton-John en Amy Grant.

Bruce heeft zich ook met 2 songs en goede gitaar sounds op het nieuwste Chicago album “Stone of Sisyphus” vereeuwigd en was recentelijk op tour met Peter Cetera, de zanger van Chicago.

Samen met Madonna en Patrick Leonard schreef hij de nummer 1 hit “La Isla Bonita” die in 24 landen de top positie bereikte!

Bruce Gaitsch is erg enthousiast over de zorgvuldige afwerking alsmede de innovatieve features van zijn VGS Roadcruiser relic tobacco burst.

Muzikant of ervaren engineer, één ding hebben ze gemeen: Visions in Guitars!