Niews > Nieuwsoverzicht > 
21.11.2014 : 17:19 : +0100
 

Laatste Nieuws:

30.10.14 11:08

New Video: Interview and Song with Neil Taylor and his new RT-10 Root

Neil Taylor talked with our Product Manger Manuel about the new VGS ROOT Series:

>>...


10.10.14 13:12

NEW videos: Tommy Denander & VGS effect pedals

VGS pedals...solid sound in sturdy bodies. They can be combined quickly and easily to give your...


archief
03.04.2012 14:20

The Sky Is NOT The Limit

 

VGS heeft het gewaagd om een T-style model te produceren, de moeder van alle solid-body elektrische gitaren. Zoals van VGS te verwachten, gaat het bij de VGS Skycruiser VTC-100 niet enkel om een simpele kopie. Het body design en de hals-body overgang zijn geoptimaliseerd, om ook de bovenste frets makkelijk te bereiken.

Twee VGS Tucson single coils zorgen voor een sound transmissie die vintage kenmerken combineert met een extra portie sustain en resonantie. De Amerikaans elzenhouten body is in de klassieke 3-tone sunburst gelakt. Dankzij de matte vintage finish geeft de eendelige maple hals met palissander toets een vertrouwd gevoel vanaf de eerste minuut.

Hoogtepunt is de Evertune bridge : visueel geïnspireerd op de klassieke T-style brug. Dit systeem houdt de gitaar, na één keer afstemmen, automatisch in tune op zuiver mechanische basis.Dus opnieuw afstemmen tijdens optredens etc. is niet meer nodig !

De typische twang blijft natuurlijk behouden en ook alle subtiliteiten van het spel worden zoals gewoonlijk weergegeven.

VGS doet opnieuw zijn naam eer aan en levert Vision in Guitars !